Rob Sprinkhuizen | drums

Rob Sprinkhuizen

Rob Sprinkhuizen

 

Even voorstellen…………Rob Sprinkhuizen.

Via Punk-, Pop-, Rock-, Blues-, Soul-, Funk-, Latin- en Jazzbandjes ben ik uiteindelijk op het Koninklijk Conservatorium terecht gekomen. Hier behaalde ik mijn diploma voor Jazzdrums (uitvoerend en didactisch musicus). Ik ben veel in het theater te vinden met o.a. Sjaak Bral en geeft drumles bij Muziekschool aan de Kade.

Tijdens mijn lessen leer ik je de verschillende ritmes en technieken die je nodig hebt om soepel en zonder blessures de liedjes te kunnen spelen die jij leuk vindt. Verder vind ik het belangrijk dat je een eigen stijl en je creativiteit ontwikkelt, maar bovenal dat je lol hebt in wat je doet!

Wat zeggen de leerlingen:

B (20 jaar):”Rob is een fijne drumleraar, hij weet veel af van verschillende drumstijlen. Tijdens de lessen geeft hij genoeg ruimte om stukjes te oefenen en je kan altijd zelf aangeven wat je graag wilt leren. Ook kan je makkelijk praten met Rob waardoor de lessen gezellig zijn.”

S (19 jaar): “Rob is een heel aardige en enthousiaste leraar. Hij heeft me vooral veel geholpen met allerlei tips over muziek maken, wat hij ook heel goed kan !”

R (16 jaar): “Rob is een drumleraar waarmee je goed kan samenwerken. Hij kan goed uitleggen en zorgen dat je het naar je zin hebt. Ik heb altijd veel zin om naar drumles te gaan.”

V (10 jaar): “Rob is heel lief, maakt grapjes en geeft goed drumles.”

Ouders : “Hij geeft de lessen een vrolijke noot! Een leraar die goed met kinderen overweg kan”

 

Tot ziens in de Muziekschool aan de Kade